HSP kleurrijke verdieping & YOGA - XL sessie
Na twee succesvolle HSP & YOGA XL sessies van afgelopen december gaan we nu nog meer de verdieping in over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit. Een kleurrijke verdieping! Op deze avond gaan we kijken wat je met energie kunt doen. Wat is dat (universele) energie? Hoe kun jij dat voelen? Bij jezelf en bij anderen.

We gaan kijken naar andere aspecten van je gevoeligheid. Wat kun jij er mee doen! Hoe kun je het inzetten als kracht? We leren je in stappen hoe je met je handen energie kunt voelen. Wat is de betekenis van wat je daarin ervaart? Wat is jouw verbinding met 'boven'? Welke kleur zit er in jouw aura? Welke kleur ben jij? Hoe communiceert kleur met jou? Je kunt je laten verwonderen door wat zich aandient deze avond.

Verder komt aan bod:
- Zonder oordeel voelen
- Kleuren in je energieveld (aura)
- Magnetiseren
- Waar geloof je in?

VOOR WIE?
Deze XL sessie is voor iedereen die hooggevoelig en/of hoogsensitief is en nog meer verdieping zoekt. Het is een zeer interessante en leerzame XL sessie en een mooi vervolg/aanvulling voor degene die bij de 1e HSP & YOGA XL sessie afgelopen december aanwezig was.
Deze sessie is uiteraard ook erg geschikt voor alle personen die de 1e XL sessie gemist heeft maar ook graag deze ‘kleurrijke’ verdieping wilt gaan ontdekken voor zichzelf of voor een ander die HSP is.
Het yoga gedeelte is ook geschikt voor iedereen! Voor mannen, vrouwen, groot, klein, dik, dun met of zonder yoga ervaring, met of zonder beperking… voor iedereen!

PROGRAMMA
We beginnen de avond met een half uur aan heerlijke, licht dynamische maar vooral ontspannende yogahoudingen gegeven door Petri waarna Jan de verdieping in gaat met het HSP gedeelte. Het HSP gedeelte is het hoofdonderwerp en leidraad van de avond.
Tot slot sluiten we de avond af met een bodyscan en savasana (eindontspanning).

EVEN VOORSTELLEN
Jan Hogema, zelf ook een HSP, is energetisch therapeut gespecialiseerd in hooggevoeligheid, eigenaar van het HSP Centrum in Den Bosch. Hij studeerde af als HSP professional aan de Vrije Universiteit Brussel. Als kind voelde hij zich al anders. Op latere leeftijd begon hij deze sensitiviteit te (her)waarderen en ontwikkelen. Voor zichzelf en voor anderen. Hij maakt zich sterk voor de (h)erkenning van hoogsensitiviteit als kracht, vooral binnen het reguliere zorgcircuit. Mede daarom is hij organisator van het HSP Congres Nederland, dat dit jaar voor het eerst in Nederland werd gehouden.
Jan: “Hoogsensitieve mensen zijn vaak creatiever, doorzien sneller structuren en patronen, zijn empathischer en pionieren graag. Ze voelen haarscherp aan wat extra aandacht verdient, maar ze kunnen ook last hebben van hun gevoeligheid. Daar wil ik graag verandering in brengen.”

Petri Sterrenburg, ook een HSP, beoefent sinds 1999 yoga en is vanaf 2013 officieel yogadocente. Ze begon als freelance yogadocente les te geven voor diverse yogastudio’s in Noord-brabant zoals Eindhoven, Den Bosch en St Oedenrode. Sinds vorig jaar maart heeft ze YogaStudio YogaSter Boxtel geopend in een prachtige oude fabriek dat industrieel erfgoed is. In haar studio geeft ze Yin yoga, Yin-Yang yoga, Vinyasa Flow & EASY Flow yoga, zwangerschapsyoga en kinderyoga. Daarnaast geeft ze bedrijfsyoga (zoals bedrijfsuitjes) en privelessen in de studio, aan huis en/of bij een organisatie.
Petri: “Yoga is het beste wat je kan overkomen! Yoga is niet zweverig of vaag. Yoga is juist met beide benen op de grond staan. Yoga is voor iedereen, en het beste natuurlijke medicijn voor een gezond en gelukkig leven. Yoga is de mooiste investering in jezelf en in je gezondheid!”.

WAT:                         
HSP kleurrijke verdieping & YOGA - XL sessie
WAAR:                      
YogaStudio YogaSter, Drossaard 3, 5282MK Boxtel (www.yoga-ster.nl)
WANNEER:               
Vrijdag 23 februari 2018
TIJDSTIP:                
19:00 tot 21:45 uur
DOCENTEN:             
Jan Hogema (HSP Centrum): HSP gedeelte = 2 uur Petri Sterrenburg (YogaSter): YOGA gedeelte = 45 minuten
MEENEMEN:            
Schrijfblok en pen
VRAGEN:                  
@ Petri via info@yoga-ster.nl en/of 06 2911 5076
INVESTERING:        
Inclusief een gezond hapje en biologische thee LEDEN: € 35,00 NIET-LEDEN: € 40,00

AANMELDEN / RESERVEREN:                

  1. Stuur een e-mail naar: info@yoga-ster.nl met daarin jouw voor- en achternaam.
  2. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je per e-mail “DEEL I ontvangstbevestiging aanmelding” met daarin de betalingscondities. Let op: je plek is dus nog niet definitief. Dit is pas na ontvangst van betaling.
  3. Betreft jouw betaling voor deelname aan deze XL sessie.
  4. Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail “DEEL II definitieve bevestiging aanmelding”. Je plek is nu definitief gereserveerd.

    GROTE kleine LETTERS:
  • LEDEN zijn alle personen die bij YogaStudio YogaSter Boxtel een abonnement, 10-strippenkaart en/of een huidig proefpakket hebben.
  • NIET-LEDEN zijn alle personen die geen lid zijn van YogaStudio YogaSter Boxtel en/of een verlopen proefpakket hebben.
  • Het bedrag kan helaas niet verrekend worden met openstaande lessen van een abonnement of van een strippenkaart/proefpakket.

VYN Vereniging Yogadocenten Nederland: BIJSCHOLINGSPUNTEN
Alle VYN leden ontvangen in totaal 3 bijscholingspunten voor deze XL sessie. In afwachting van reactie van VYN.