×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /home/janhogema.nl/public_html/hsp/includes/menu.inc).

Jan Hogema

HSP Professional en ACT trainer, gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Mijn passie is mensen begeleiden in hun hooggevoeligheid. In mijn leven en werk ben ik altijd gefascineerd geweest door alles wat te maken heeft met hooggevoeligheid. Die van anderen maar ook die van mijzelf. Daarbij heb ik een fascinatie voor de diepere betekenis van kleur(energie).

Heden: Docent op de Volksuniversiteit Den Bosch, Open Fields Opleidingen. Diverse trainingen en workshops over hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit.

Opleidingen:

Lees verder

Ton Mutsaars

Ton Mutsaars is mindfulness trainer en begeleid al vele jaren mensen met psychische klachten en problemen.
Voor mij is het belangrijk om uit te gaan van de kracht en mogelijkheden van mensen. Om van daaruit tot oplossingen van problemen of klachten te komen. Een belangrijke waarde hierbij is naar mijn idee mildheid en (zelf) compassie. Vaak zijn we als mens erg afkeurend naar dingen waar we onder 'lijden' . 'Naar dat wat er is'......het moét weg......het moét anders!

Lees verder