Jan Hogema

Energetisch therapeut, natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Mijn passie is mensen begeleiden in hun hooggevoeligheid. In mijn leven en werk ben ik altijd gefascineerd geweest door alles wat te maken heeft met hooggevoeligheid. Die van anderen maar ook die van mijzelf. Daarbij heb ik een fascinatie voor de diepere betekenis van kleur(energie). Mijn hooggevoeligheid uit zich regelmatig in het ontvangen van kleuren als ik in contact kom met anderen. Deze kleuren geven mij specifieke informatie. Informatie over iemands zijn. Met deze gave kan ik mensen helpen.

Lees verder

Ton Mutsaars

Ton Mutsaars is mindfulness trainer en begeleid al vele jaren mensen met psychische klachten en problemen.
Voor mij is het belangrijk om uit te gaan van de kracht en mogelijkheden van mensen. Om van daaruit tot oplossingen van problemen of klachten te komen. Een belangrijke waarde hierbij is naar mijn idee mildheid en (zelf) compassie. Vaak zijn we als mens erg afkeurend naar dingen waar we onder 'lijden' . 'Naar dat wat er is'......het moét weg......het moét anders!

Lees verder

Monique Hofland

Monique Hofland, Energetisch Therapeut, gespecialiseerd in Helings- en Bewustwordingsprocessen. Mijn passie is mensen bij te staan in hun helings- en groeiproces. Ik help mensen graag dichtbij zichzelf en tot inzicht te komen (bewustwording), te helen en groeien in eigenwaarde waardoor iemand steviger in zichzelf komt te staan en constructief om kan gaan met de eigen (hoog)gevoeligheid.

Lees verder