Reacties

Augustus 2017. Door het gesprek bij P.O.H. GGZ ben ik op het spoor van HSP gezet en bij jullie terecht gekomen. Dit gaf mij herkenning door de andere groepsleden en erkenning dat ik ben zoals ik ben, dat ik niet gek ben. Door de gesprekken en jullie begeleiding, ben ik meer zekerder van mezelf geworden. Alle kwartjes vielen uiteindelijk op z'n plek. Ik heb het volgen van de training als zeer bijzonder ervaren. Nog hartelijk bedankt daarvoor.

N. uit Den Bosch


Bij het HSP Centrum binnen komen en zijn heeft mij geholpen om begrepen te worden, rust te vinden, handvatten te krijgen en van daaruit krachtiger worden. Jan helpt me met acceptatie en omgaan met hoogsensiviteit. Dit heeft me heel veel gebracht. Bij Jan heb je snel een vertrouwd gevoel, wat voor mij erg belangrijk is. Het HSP Centrum is een aanrader voor mensen die Hoogsensitief zijn.

S. uit Vorstenbosch


"Ik kom nu zo'n half jaar bij het HSP Centrum. Wat ik als prettig ervaar is de 'rust' zodra je binnen stapt. Voor mij heel belangrijk, want het is juist de hectiek van alledag waar ik moeite mee heb, waar ik handvaten voor zoek om mee om te kunnen gaan. Rust, veiligheid én... de antwoorden op je vragen proberen ze je niet voor te kauwen, maar zelf (met wat sturing) te laten vinden. Dat geeft mij het gevoel, dat ik serieus word genomen. Dat ik niet als 'raar' of 'vreemd' word bekeken, maar als 'gelijke'..."

S uit Vlijmen


"Jij helpt mij ook enorm! Ik wil je dan hierbij ook laten weten dat ik echt blij ben om bij het HSP Centrum terecht te zijn gekomen en dat jij mijn therapeut bent. Ik vind je een zeer prettig persoon en dat mag ook wel eens gezegd worden :)  Ga zo door Jan, want wat heb jij een inzicht, kennis en ervaring die mij en vele andere HSP'ers vooruit helpt!!!"

S uit Den Bosch


"Tijdens de behandeling voelde ik dat er veel warmte vrijkwam uit mijn buik, borst en keelgebied. Daarna voelde ik rust en zachtheid. Ik vond zijn behandeling een weldaad, het gaf ontspanning. Hij heeft me geholpen met het leren mijn rust te bewaren en mijn energie goed te sturen. Het is fijn te weten dat ik voor hulp bij hem terecht kan. Jan brak iets open, bracht me in contact met een nieuw stukje van mezelf. Ik zou hem zeker aanraden bij anderen, hij komt tot de essentie."

J uit Den Bosch